124

nūhou

ʻO kā mākou hui,Huizhou Mingda, ua hoʻokō piha i nā hana e pane i ke kuhikuhi EU RoHS.ʻO nā mea a pau o kā mākou huahana laina piha e kūlike me RoHS.
Mai hoʻokaʻulua e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka hōʻike RoHS noinductor , ea coil or mea hoʻololi.

Ke pane nei mākou i nā ʻano hoʻoponopono kaiapuni i ka European Union i ka manawa kūpono ma o ka hoʻokō ʻana i nā hana hoʻonohonoho e pili ana i ka hoʻokele autonomous a me ka palena o ka hoʻohana ʻana i nā mea kemika.

No laila, hiki iā mākou ke hāʻawi iā ʻoe i nā huahana e pili ana i ka EU RoHS Directive i ka hoʻopaʻa ʻana i ka hoʻohana ʻana i kekahi mau mea pōʻino i nā lako uila a me nā lako uila.

ʻO ka Directive on the Restriction of the Use of Hazardous Substances in Electronic and Electrical Equipment (2011/65/EU) i hoʻopuka ʻia e ka European Union a me kāna mau hoʻololi.

Hoʻopaʻa ke kuhikuhi i ka hoʻohana ʻana i ke kēpau, mercury, cadmium, hexavalent chromium, polybrominated biphenyls (PBB), a me polybrominated diphenyl ethers (PBDE) i nā lako uila a me ka uila ma mua o nā palena palena ʻae ʻia, koe wale no nā kumu e hoʻokō ai i nā māhele hoʻokuʻu.No laila, ʻo ka mea i kapa ʻia ʻo 'compliance with the EU RoHS Directive' e pili ana i ka hōʻole ʻole i nā pāpā i ʻōlelo ʻia ma nā kuhikuhi i ʻōlelo ʻia.

Ua hoʻomohala kā mākou hui i ka mana mua o ka "Management Table for Restricting the Use of Environmental Load Chemical" i ka makahiki 2006, i hana ʻia e hōʻemi a hoʻopau i nā mea kemika ʻino mai ka wā mua loa.

I ka mana mua o ka 'Management Table', ua hoʻomaka mua mākou e hoʻokaʻawale i nā mea ʻeono i kuhikuhi ʻia ma ka EU RoHS Directive e like me nā kemika hoʻokele kaiapuni, a ua koho iā lākou i mea i kaupalena ʻia a loaʻa i nā mea, e hana ana i nā hana i loaʻa ʻole nā ​​​​kemika pāpā ʻia. .

1. E hoʻokō me ke kuhikuhi kahiko (2002/95/EC)
1. Mercury, cadmium, a me kiko'ī brominated flame retardants ua hoopau loa ia e 1990, a hexavalent chromium i hoʻohana 'ia no ka ili lapaʻau, kepau i hoʻohana no ka hoʻohui terminals, a me ka welding ua hoopau loa ia ma ka hopena o 2004, a me ko lakou hoʻohana 'ana no hoi i kapu. nā hoʻoponopono hou ma hope.

2. Hoʻokō me ke kuhikuhi hou (2011/65/EU)
Mai Ianuali 2013, ua hoʻolālā hou mākou a hoʻomohala i nā mea kepau ʻole no kekahi o nā huahana o kā mākou hui i kū ʻole i ke kuhikuhi hou.Ma ka hopena o Iune 2013, ua hoʻopau mākou i ka hoʻomākaukau ʻana i nā huahana ʻē aʻe i hiki ke hoʻokō me ke kuhikuhi EU RoHS.

Me ke kōkua o nā mea kūʻai aku a me nā mea hoʻolako, ua hiki iā mākou ke hoʻolako i nā huahana e hoʻokō piha ana i ke kuhikuhi EU RoHS mai Ianuali 2006. Ma hope o ka hoʻokō ʻana i ke kuhikuhi hou i Ianuali 2013, ua mālama pū ʻia kēia ʻōnaehana (me ka ʻole o kekahi mau huahana i hāʻawi ʻia ma muli o i nā koi mea kūʻai kūikawā).

E pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka "lead" i nā capacitors dielectric material ceramic me nā voltages helu ʻia ma lalo o 125VAC a i ʻole 250VDC a me ka hoʻohana ʻana i kēia ʻāpana.Pūnaehana hōʻoia no nā huahana e hoʻokō me nā kuhikuhi EU RoHS.

I ka pane ʻana i ke kuhikuhi EU RoHS, ua hōʻuluʻulu mākou i nā manaʻo hoʻokele aʻe.Ma nā ʻano hana like ʻole, ua hana mākou i nā hana kūpono e hoʻoponopono i kēia mau mea nui a ua kūpaʻa mākou i ke kūkulu ʻana i kahi ʻōnaehana pane piha.

1. Hoʻomohala , E hoʻomākaukau i nā huahana e pili ana i nā kuhikuhi RoHS a me nā huahana pani i loaʻa ʻole nā ​​mea kemika i pāpā ʻia.

2.Purchases,E hōʻoia a hōʻoia i nā mea i kūʻai ʻia a me nā mea i hoʻokō i nā kuhikuhi RoHS, a mai kūʻai aku i nā ʻāpana a me nā mea i loaʻa i nā kemika pāpā ʻia.

3.Production, E pale i ka komo ʻana a me ka hui ʻana o nā mea i hoʻomalu ʻia i ka wā o ke kaʻina hana, pale i nā huahana i loaʻa i nā kinikona pāpā ʻia mai ke komo ʻana a i ʻole ka hui ʻana i ke kaʻina hana.

4. E ʻike, e hoʻokumu i nā ʻano no ka ʻike ʻana i nā huahana i kū i nā kuhikuhi RoHS, e ʻike inā loaʻa nā mea kemika pāpā ʻia.

5.Sales,Ka hoʻokele kauoha no nā huahana i kū ʻole i nā kuhikuhi RoHS, a hoʻokō i ka hoʻokele no ke kauoha ʻana i nā ʻoihana no nā huahana i kū ʻole i nā kuhikuhi RoHS

6. Inventory, scrap inventory o nā huahana i kū ʻole i nā kuhikuhi RoHS, ʻaʻohe papa helu o nā huahana i loaʻa i nā kemika pāpā ʻia.

Laʻana 1: Pūnaehana hōʻoia huahana a ka mea hoʻolako
1) Ka nānā ʻana i ka hoʻokō ʻana i ka ʻōnaehana hoʻokele kuhikuhi EU RoHS no nā mea hoʻolako
2) Ma ka hana ʻana i ka nānā ʻōmaʻomaʻo o nā mea waiwai, e hōʻoia inā loaʻa i kēlā me kēia ʻāpana a me nā mea (a i ʻole) nā mea kikoʻī.
3) Ke hoʻohana nei i ka ʻōnaehana EDP no ka hoʻopaʻa ʻana i ke kūʻai ʻana i nā ʻāpana a me nā mea pono ʻole
4) Hoʻololi i ka palapala hōʻoia no nā mea i mālama ʻole ʻia e ka EU RoHS Directive

Laʻana 2: ʻO nā ana e pale ai i ka hui ʻana o nā kemika pāpā ʻia i nā kaʻina hana
1) E hoʻohana i nā ʻano loiloi e nānā i nā huahana e kahe ana i ka laina hana
2) E hoʻokaʻawale i nā kaʻina hana no nā huahana i hoʻokō a ʻaʻole i hoʻokō i nā kuhikuhi EU RoHS
3) E hoʻokaʻawale i ka waiho ʻana o nā ʻāpana a me nā mea i hoʻokō a ʻaʻole i hoʻokō i ke kuhikuhi EU RoHS, a kau inoa iā lākou ma kahi kaʻawale.

Ka Laʻana 3: Ke ʻano ʻike no nā huahana i lawe ʻia mai
1) E hoʻomohala i nā ʻōlelo aʻoaʻo hana ʻokoʻa no kēlā me kēia kaʻina hana
2) E hōʻailona i nā hōʻailona ʻike ma ka ʻeke waho a me nā lepili hoʻopili pilikino o 3) nā huahana i hāʻawi ʻia (hiki ke ʻike pololei ʻia i ka wā o ka logistics)
4) ʻO ke ala hōʻoia no nā huahana e pili ana i ke kuhikuhi EU RoHS
5) Keʻano hōʻoia o nā mea kino
6) Hiki ke hōʻoia ʻia kēia e nā hōʻailona ʻike i hōʻailona ʻia ma ka ʻeke o waho o ka mea kino a i ʻole nā ​​lepili o nā pūʻolo pākahi.


Ka manawa hoʻouna: Apr-08-2023